JYRKI SALO
Työnohjaus

Työnohjaajakoulutukseni sain päätökseen vuonna 1987 ja ryhmäpsykoterapeutiksi valmistuin vuonna 1988. Minulla on myös ns. Kela-pätevyys, jolloin psykoterapiaryhmääni on voinut saada Kelan rahoituksen.

Työnohjaajana minut on hyväksytty Suomen Työnohjaajien ja Talentian työnohjaajarekistereihin.

Työnohjaajana toimimisesta minulla on runsaasti kokemusta. Ohjauskokemukseni pääpaino on työryhmien ja työyhteisöjen ohjauksessa. Päätyöni puitteissa olen saanut ohjata psykiatriaan kuuluvia osastoyhteisöjä mm. perinteisiä psykiatrisia osastoja, päiväosastoja, kuntoutuskeskuksia jne. Lisäksi minulla on ollut yksilöohjauksia sekä erilaisiin koulutuksiin liittyviä ohjaustehtäviä mm. hoitosuhde- ja ryhmätyökoulutuksissa. Yksityisesti olen saanut laajan työnohjaajakokemuksen mm. lastensuojelutyön, turvakotien, vanhus-ja vammais- palvelun,kuntoutustyön,sosiaalityön jne työnohjaajana toimimisesta.

Työnohjaustyötä teen joko työn tilaajan luona tai sitten kodissani Raumalla (Meriraumantie 25 as 16). Ohjauspalkkioissani noudatan pääsääntöisesti Talentian palkkiosuositusta. Voin toimia työnohjaajana joko työsuhteisena tai sitten ennakkoverovelvollisena, kuten tilaaja haluaa.

Avaamalla referenssiluetteloni saat parhaan kokonaiskuvan työnohjaustyöstäni.

Tässä tarkemmin esitelty työnohjauskokemustani.


Etusivulle